Seminar Future of Food

Op 27 oktober as. vindt het seminar “Future of Food” plaats in Groningen. Dit seminar staat volledig in het teken van de ontwikkelingen in de voedingsindustrie en wordt georganiseerd door de gemeente Groningen, in samenwerking met Vereniging Bedrijvenparken Groningen West, de Groningen City Club en Vereniging Bedrijven Noord-Oost.

Na het programma wordt er stil gestaan bij het vraagstuk : Bestaat de supermarkt in 2030 nog? – Wie levert onze dagelijkse boodschappen? – hoe zorgen we ervoor dat er zo min mogelijk voedsel wordt weggegooid?

Sprekers:

Jan Willem Grievink – Directeur Foodservice Instituut Nederland (FISN)

Schrijver van tientallen publicaties, studies en vakboeken. Het veranderproces van de Foodsector staat centraal in zijn publicaties en zijn presentaties. De Foodservice Instituut Nederland is een onafhankelijk kennisplatform opgericht door de leidende bedrijven in de foodservicemarkt. Het is een blijvend groeiende vereniging met circa 140 actieve leden.

Aart Jan van Duren – Adjunct-directeur Bureau Stedelijke planning

Ervaren onderzoeker en adviseur in de detailhandel, specifiek in de supermarktbranche.  Het bureau Stedelijke Planning is een onderzoek- en adviesbureau dat actief is in de programmatische aspecten van stedelijke ontwikkelingen: wonen, werken, winkelen en de onderlinge samenhang.

Programma:

13.30 uur inloop

13.45 uur: aanvang programma

16.15 uur: afsluiting en borrel

17.00 uur: einde

Locatie:

Puddingfabriek, Viaductstraat 3-4, 9725 BG Groningen

Aanmelden:

Wilt u meedenken en meepraten over de toekomst van de supermarkt? Geef u dan snel op, want er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.”