De winkel van de toekomst / Online & Offline

Tijdens deze bijeenkomst krijgen ondernemers inzicht in hoe zij hun winkel kunnen aanpassen op de “veranderende consument”. Steeds meer aankopen worden via internet gedaan. De technologie gaat steeds verder. Staat er over 10 jaar nog wel een medewerker in een winkel? Hoe ziet de winkel van de toekomst eruit. Ook wordt er steeds meer online gekocht en wordt meer gebruik gemaakt van social media dan ooit. Hoe kun je ervoor zorgen dat online en offline goed in balans zijn voor je winkel? Waar liggen kansen en waar bedreigingen?

Sprekers:

Liane Voerman - Senior Lecturer Rijksuniversiteit Groningen
Dr. J.A. Liane Voerman is gespecialiseerd in de Retail Marketing.
 
MediaCT is sinds 2005 hét toonaangevende e-commerce ontwikkelbureau. Met een conversiegerichte mentaliteit bieden zij de hoogste kwaliteit in de ontwikkeling en optimalisatie van webwinkels. Tjitte Folkertsma biedt een nieuwe kijk op de ‘next generation ecommerce’.
 
Chiel Liezenberg -  Grondlegger van IDEAL
De mobiele consument zal centraal staan in de presentatie. Maar ook hoe u als ondernemer meer verkeer kan krijgen op de winkelvloer. Chiel Liezenberg is bekend van zijn verschillende betalingsystemen die wereldwijd worden gebruikt.
 

Programma:

19.30 uur: Inloop
19.45 uur: Aanvang programma
21.30 uur: Afsluiting en borrel
22.00 uur: Einde

Locatie:

Energy Barn, Zernikelaan 17, Groningen

Aanmelden:

In verband met een maximum aantal deelnemers dient u zich vooraf aan te melden. Het aanmeldformulier vindt u aan de rechterkant van deze pagina.