Overleven in de Retail!

Op woensdag 29 juni as. vindt de officiële kick-off plaats van de Groninger Retail Academy. Hét nieuwe platform voor retailers in de stad Groningen als het gaat om interessante en inspirerende bijeenkomsten over allerlei onderwerpen rondom ondernemerschap.

We nodigen je van harte uit om aanwezig te zijn bij deze eerste bijeenkomst: “Overleven in de Retail?”. We trappen we af met een interactief, inspirerend en humoristisch programma: De Omdenkshow.

Overal waar gewerkt en geleefd wordt, ervaren mensen problemen. De dingen gaan niet zoals je verwacht had, mensen om je heen doen moeilijk, je was net zo lekker bezig en 'dan vliegt er een probleem in'… We schieten daardoor al snel in de 'ja-maar-stand' en zijn geneigd te kijken naar wat er niet goed is en wat er anders moet. Het gevolg is irritatie en stilstand. Wie op een ja-maar manier in het leven staat, denkt in termen van bedreigingen en beren-op-de-weg. Dat noemen we vastdenken.

Er is ook een andere manier van denken: de ja-en-houding. Wie op die manier in het leven staat denkt in termen van kansen en mogelijkheden. Ja-en mensen zien de beren én de weg. Hoe kun je van je probleem een nieuwe mogelijkheid maken? Dat noemen we omdenken.

Op onontkoombare wijze wordt het verschil tussen deze twee manieren van kijken en denken duidelijk gemaakt en laten we je zien wat omdenken te bieden heeft: innovatie, creativiteit en inspiratie en dat alles in de detailhandel. Het is de ultieme mix van theater, cabaret en voordracht, een absoluut hoogtepunt en dat mag je dus niet missen!

Sprekers:

Trainer(s) en acteur(s) van OMDENKEN

Programma:

19.30 uur: Inloop
19.45 uur: Aanvang programma + opening
21.30 uur: Afsluiting en borrel
22.00 uur: Einde

Locatie:

Infrahuis, Leonard Springerlaan 3 te Groningen
U kunt hier vrij parkeren!

Aanmelden:

In verband met een maximum aantal deelnemers dient u zich vooraf aan te melden. Het aanmeldformulier vindt u aan de rechterkant van deze pagina.