19-09-2018 | Cursus Engels op de Werkvloer

De stad Groningen komt steeds meer in trek onder toeristen uit het verschillende landen. Engels is daarbij een populaire voertaal onder toeristen die de stad bezoeken. Om deze potentiële klanten te woord te kunnen staan, bieden de GCC, Bedrijvenvereniging WEST en KHN de cursus "Engels op de Werkvloer" aan. Deze cursus focust zich op praktijkgericht Engels (hoe spreek ik een klant aan, hoe vertel ik over mijn producten).

De cursus bestaat uit een reeks van vijf, tweewekelijks gehouden, bijeenkomsten met een groep van ongeveer 20 personen. De cursus wordt kosteloos aangeboden aan ondernemers, in Groningen, in samenwerking met het Noorderpoort. De eerste cursus begint woensdag 19 september en wordt daarna tweewekelijks vervolgd op hetzelfde tijdstip en dezelfde locatie.

  • 19 september
  • 3   oktober
  • 17 oktober
  • 31 oktober
  • 14 november

 

Tijdens de cursus wordt gebruik gemaakt van verschillende lesmethodieken, waaronder rollenspellen, mystery guests en online tools.

Programma

18.30 - 19.00 uur: inloop met broodjes

19.00 - 21.00 uur: cursus

Locatie

De cursus vindt plaats bij het Noorderpoort, Boumaboulevard 113 te Groningen. Parkeren kan betaald onder het Noordlease stadion.

No Show policy

De cursus is voor iedereen kosteloos bij te wonen, echter zijn er beperkte plekken beschikbaar. Om zoveel mogelijk organisatiesen daarmee personen de kans te geven de cursus bij te wonen kunnen maximaal 2 personen van dezelfde organisatie deelnemen aan de cursus. Daarbij is het belangrijk dat cursisten zich maximaal inzetten gedurende de cursus periode. Om dit enigzins te stimuleren wordt er gewerkt met een no-show policy. Dit houdt simpelweg in dat cursisten zich vooraf commiteren aan de gehele cursus en dus op elke avond aanwezig dienen te zijn. Mochten er zich bijzondere omstandigheden tijdens de cursus periode voordoen, waardoor deelname op een bepaalde dag niet mogelijk is, dan dient de cursist dit direct bij de docent kenbaar te maken.

Zogenaamde 'ongeoorloofde' afwezigheid resulteert in een boete ter hoogte van € 100,00 per persoon. Met de inschrijving geeft de deelnemer aan bekend en akkoord te zijn met deze no-show policy.

Aanmelden:

In verband met een maximum aantal deelnemers dient u zich vooraf aan te melden. Het aanmeldformulier vindt u aan de rechterkant van deze pagina. Aan deze cursus zijn GEEN kosten verbonden.