Bijeenkomsten 2017

Er worden gedurende het jaar verschillende bijeenkomsten aangeboden voor alle ondernemers, filiaalmanagers en medewerkers actief in de branche detailhandel. Deels worden deze aangeboden vanuit de Groninger Retail Academy en deels ook vanuit andere samenwerkingsverbanden. Voor het volledige overzicht hebben wij ze hieronder allemaal opgenomen. Alle bijeenkomsten zijn volledig kosteloos bij te wonen  en de opzet van elk van de bijeenkomsten kan verschillen en is sterk afhankelijk van het onderwerp en de sprekers die onderdeel uitmaken van het programma.

In 2017 staan onderstaande thema's op de planning: Voor alle bijeenkomsten geldt vol=vol en voor meer informatie klikt u op de onderstaande links. Het kan voorkomen dat nog niet alle details van een bijeenkomst bekend zijn, in dat geval hebben wij geprobeerd zoveel mogelijk informatie weer te geven over de onderwerpen die aan bod zullen komen. De website zal continu worden bijgewerkt, dus kijkt u dan gerust op een ander moment nog eens!

 

Woensdag 19 april 2017: "De P van Klantgerichtheid"

Voor de reeks cursussen Duits op de Werkvloer (start 2 mei 2017) is inschrijven niet meer mogelijk.

Dinsdag 2 mei 2017: aanvang mei cursus "Duits op de Werkvloer"

Maandag 15 mei 2017: informatiebijeenkomst "Activiteiten Stad Groningen - Zomer"

Woensdag 12 juni 2017: "Social Media"

Maandag 18 september 2017: informatiebijeenkomst "Activiteiten Stad Groningen - Winter"

Woensdag 20 september 2017: aanvang september cursus "Duits op de Werkvloer"

Donderdag 28 september 2017: "Meet & Greet Detailhandel050"

Woensdag 11 oktober 2017: "Veiligheidstraining"

Dinsdag 17 oktober 2017: "Het nieuwe Ondernemen"

 

 

LET OP! Wilt u zich aanmelden voor de cursus Duits op de Werkvloer, dit kan uitsluitend via het formulier dat te vinden is op de informatiepagina van deze cursus.