20-06-2018 | AVG, hoe zit het?

Met ingang van 25 mei jl. is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Ongetwijfeld heb ook jij in de afgelopen dagen de nodige emails voorbij zien komen, waarin werd gevraagd om toestemming inzake oa. nieuwsbrieven. Ondanks dat er al veel gezegd is over dit onderwerp, zijn veel ondernemers nog niet klaar voor deze nieuwe wetgeving. De gezamenlijke bedrijvenverenigingen en KHN willen ondernemers die op dit moment nog niet alles voor elkaar hebben, die nog zoekende zijn of vastlopen in bepaalde zaken, op een goede wijze informeren.

Tijdens een informatieve en interactieve bijeenkomst zal Douglas Mensink van de organisatie Micta je meenemen in de meest belangrijke zaken rondom de AVG. Douglas Mensink heeft als oprichter van MICTA ruim 16 jaar ervaring in de advocatuur en 25 jaar ervaring in het vakgebied ICT en Recht. Hij heeft als specialisatie Intellectueel Eigendomsrecht, ICT-recht en Internetrecht en heeft in deze disciplines zijn sporen inmiddels meer dan verdiend.

Sprekers:

Douglas Mensink - Oprichter Micta

Programma:

18.15 uur: Inloop met broodjes en soep
18.45 uur: Aanvang programma + opening
20.45 uur: Afsluiting en borrel
21.15 uur: Einde

Locatie:

Martiniplaza

Leonard Springerlaan 2

Aanmelden:

In verband met een maximum aantal deelnemers dient u zich vooraf aan te melden. Het aanmeldformulier vindt u aan de rechterkant van deze pagina. Aan deze bijeenkomst zijn GEEN kosten verbonden.