12-06-2017 | Social Media

Deze kosteloze bijeenkomst, aangeboden vanuit de Groninger Retail Academy, op maandag 12 juni staat in het teken van het welbekende promotiemiddel Social Media. "Hoe kan ik Social Media inzetten om mijn bedrijf succesvol(ler) te maken" is een veelgestelde, maar ook lastig te beantwoorden vraag. Tijdens deze bijeenkomst komen specialisten, zoals Sjors Molenaar, aan het woord om in te gaan op deze vraag en deze - met u - te beantwoorden.

Veel ondernemers stellen zichzelf regelmatig de vraag of en hoe zij gebruik moeten maken van Social Media. Wat levert het op, waar begin ik en wat past het beste bij mijn onderneming? Hoe onderscheid ik mijzelf van de massa en hoe zorg ik uiteindelijk dat bezoekers mijn winkel vinden. Tijdens deze avond maakt u onder leiding van dagvoorzitter Bob Voorneveld kennis met Sjors Molenaar. Een ervaren online marketingstrateeg die voor u het 'social' speelveld zal schetsen. Hij neemt u stap voor stap mee in hoe u als ondernemer succesvol kunt zijn in de wereld van Social Media. U hoort Groningse ondernemers over de keuzes die zij hebben gemaakt en de successen én teleurstellingen die zij hebben ervaren. Social Media: “doe het goed of doe het niet!” meldt u zich vandaag nog aan voor deze inspirerende en leerzame bijeenkomst!

Sprekers:

Sjors Molenaar - Social Media Marketingstrateeg

Hier vindt u de presentatie van Sjors Molenaar

Programma:

18.30 uur: Inloop met broodjes en soep
19.00 uur: Aanvang programma + opening
20.45 uur: Afsluiting en borrel
21.15 uur: Einde

Locatie:

Martiniplaza

Leonard Springerlaan 2

Aanmelden:

In verband met een maximum aantal deelnemers dient u zich vooraf aan te melden. Het aanmeldformulier vindt u aan de rechterkant van deze pagina.