06-11-2018 | Bijeenkomst Retail2030 - Promotiedagen

Op dinsdag 6 en woensdag 7 november vinden in Groningen de Noordelijke Promotiedagen plaats. Dé beurs voor alle zakelijke branches met 25.000 bezoekers en zo'n 600 deelnemende bedrijven. Ook de Groningen City Club, Bedrijvenvereniging WEST en de gemeente Groningen zijn vertegenwoordigd op deze beurs.

Op dinsdagavond 6 november organiseren wij de bijeenkomst Retail2030. Midden op de beursvloer, in de arena van de Promotiedagen, brengen wij u kennis, inspiratie en uiteraard een mooie gelegenheid om te netwerken én de beurs te verkennen. Naast ondernemers uit de stad Groningen en omstreken nodigen wij ook onderwijsinstellingen van harte uit.

Sprekers:

Frank Quix - Managing Director bij Q&A

Q&A is een toonaangevend onderzoeks- en adviesbureau dat zich bezig houdt met onder andere consumentengedrag en innovatie in diverse branches, waaronder ook de detailhandel. Als onderzoeksbureau zijn zij betrokken geweest bij de totstandkoming van het rapport Retail2030. Een document waarin de veranderingen tussen nu en 2030 in de detailhandel worden beschreven. Spreker en schrijver van het boek Retail Marketing, Frank Quix, neemt je mee in de wereld van morgen. Welke veranderingen zijn er te onderscheiden en hoe wordt je winkel toekomstbestendig? 

Nb. Q&A is ook initiatiefnemer van Store of the Future, hét retail innovatie lab van Nederland. Dit initiatief biedt de mogelijkheid om te ontdekken hoe de fysieke winkelomgeving van de toekomst eruit kan komen te zien, met de nadruk op de rol van technologie. Het testen van innovaties en het delen van kennis staan centraal in dit concept. 

Programma:

18.00 uur: Inloop met fingerfood en drankje
19.00 uur: Aanvang programma + opening
20.15 uur: Afsluiting met borrel en discussie
21.00 uur: Einde, met mogelijkheid om de beurs nog te bezoeken tot 22.00 uur

Locatie:

Martiniplaza, Leonard Springerlaan 2

Vanwege de verwachtte drukte is het raadzaam op tijd te vertrekken. Voor parkeren check ook de website van de Promotiedagen https://www.promotiedagen.nl/ 

Aanmelden:

Het betreft hier een besloten bijeenkomst, waarbij aanmelden (ook in verband met een maximum aantal deelnemers), vooraf dient plaats te vinden. Het aanmeldformulier vindt u aan de rechterkant van deze pagina. Aan deze bijeenkomst zijn GEEN kosten verbonden. Naast uw aanmelding voor deze bijeenkomst dient u een toegangskaart voor de beurs op 6 november te bestellen. Met deze toegangskaart heeft u ook voorafgaand aan deze sessie al toegang tot de beurs. Na uw inschrijving ontvangt u via de email een link om uw toegangskaart aan te vragen of klik op onderstaande link om dit direct te regelen: https://www.promotiedagen.nl/toegangskaart/groningen-city-club