02-11-2017 | Lets Gro: Winkelstraatpraat

Let op: Deze bijeenkomsten hebben reeds plaatsgevonden, inschrijven is niet meer mogelijk!

Van 1 t/m 4 november vindt het Let's Gro festival plaats. Het Let's Gro festival is een festival over de toekomst van Groningen met veel bijeenkomsten, sprekers, workshops, interactieve debatten en nog veel meer.

Op donderdag 2 november wordt de bijeenkomst 'Winkelstraatpraat' georganiseerd, een bijeenkomst over het aantrekkelijker maken van de stad Groningen. Tijdens deze interactieve bijeenkomst zullen verschillende thema's die betrekking hebben op het (nog) aantrekkelijker maken van Groningen de revue passeren. Deze bijeenkomst wordt geleid door Mischa de Gier, eigenaar van De Gier Retailadvisering. Hij is specialist in het geven van advies voor retailers. Hij zal werken met beelden, stellingen en inspirerende voorbeelden uit andere landen om zo het beeld van Groningen te schetsen. Daarna gaat hij het gesprek aan met het publiek over het verbeteren van de stad Groningen. Iedereen kan zijn/haar mening geven, ideeën inbrengen en verbeterpunten geven.

Aansluitend aan deze discussiebijeenkomst zal er een stadswandeling plaatsvinden, de Retail Safari. Deze stadswandeling zal voortborduren op de thema's die tijdens de discussie naar voren zijn gekomen. Tijdens deze Retail Safari worden hippe, vernieuwende winkels bezocht. Alleen de stadswandeling bijwonen is ook mogelijk.

Locatie

Stadhuis: Nieuwe Raadzaal, Grote Markt 1

Programma

  • 13.15 - 13.30 uur: inloop
  • 13.30 - 15.00 uur: Winkelstraatpraat
  • 15.15 - 17.00 uur: Retail Safari

Aanmelden

In verband met een maximum aantal deelnemers dient u zich vooraf aan te melden. Het aanmeldformulier vindt u aan de rechterkant van deze pagina.